Welkom bij de Kapsalon Yigit!

 

Kapsalon Yigit is de eerste Turkse kapper in Purmerend met meer dan 15 jaar ervaring. Onze knip, scheer en epileer techniek verschilt ten opzichte van andere kapsalons. Epileren gebeurt bij ons met een touwtje. Voor een scheer beurt, krijg je een uitgebreid behandeling. Ben je op zoek naar een professionele kapper die goed knipt en waar je normaal behandeld wordt zonder dat je iets wordt opgedrongen? Dan is Kapsalon Yigit dé kapper voor jou. Bij ons loop je zonder afspraak naar binnen en we behandelen je op een no-nonsense manier.

Natuurlijk luisteren we wel naar jouw wensen, weten we wat de laatste trends zijn zodat je altijd een kapsel krijgt dat perfect bij je past. En dat onze prijzen net zo vriendelijk zijn als wijzelf, is natuurlijk mooi meegenomen. Tot ziens, bij Yigit!

 

Leave a Reply