22281852_1515308945205963_593801819569660566_n

In 2011 zijn wij begonnen als eerste Turkse kapsalon op de Plantsoenstraat nummer 16. De zaak die ervoor zat was een legerdump winkel. Niemand kende ons nog en heeft even geduurd voor dat klanten binnen durfden te komen. Zo begonnen we met twee soms drie klanten per dag. Gelukkig liepen de klanten tevreden de deur uit en maakten snel mond tot mond reclame. Binnen een paar weken ging het al beter en hadden we zo tien tot vijftien klanten op een dag. Dat was toen voor ons een geweldig resultaat. Klanten waren tevreden en kwamen weer terug. De meeste kwamen niet alleen maar namen ook hun kinderen, echtgeno(o)t(e) of vrienden mee. 

Na drie jaar was de zaak op de Plantsoenstraat nummer 16 al te klein. Klanten waren tevreden en wij moesten daarom uitbreiden. Maart 2016 zijn we verhuisd naar de overkant waar voorheen een cadeauwinkel zat. De zaak heeft een nieuw jasje gekregen en we zijn van drie naar twaalf stoelen gegaan. Alle behandelingen worden met veel zorgvuldigheid uitgevoerd. Een tevreden klant is het allerbelangrijkste voor ons. Voor elk model kapsel, kleur haar, mooie strakke wenkbrauwen ben je bij ons op het juiste adres. 

Kapsalon Yigit heeft altijd zonder afspraak gewerkt. Door de corona crisis zijn wij verplicht over gegaan naar werken op afspraak. Veiligheid van onze klanten en medewerkers staan voorop. Na de overgang hebben wij veel positieve reacties gehad. Klanten hoeven niet meer te wachten en weten precies wanneer ze geholpen worden. Online een afspraak inplannen is makkelijk. Ze krijgen een mail ter bevestiging en 24 uur voor de afspraak nog een herinnering. De corona regels worden gehandhaafd.